"… Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πώς να ζω, τι να κάνω και πώς να είμαι, τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο. Η σοφία δε βρισκόταν στην κορυφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο.”

Robert Fulghum

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ

 


Στα πλαίσια της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κι επειδή μας αρέσουν τα παιχνίδια παρατηρητικότητας και αρίθμησης, δημιούργησα την παρακάτω παρουσίαση. 









Αν σας άρεσαν και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε στην τάξη σας πατήστε πάνω στον σύνδεσμο για να κατεβάσετε την παρουσίαση. 
Οι αριθμοί που αφορούν τις απαντήσεις είναι με διαφορετικό χρώμα για να μας λένε κάθε φορά τα παιδιά ποιος είναι ο σωστός αριθμός δηλ. σε ποιο κουτάκι είναι γραμμένος. Τα περισσότερα παιδιά στην δική μου ηλεκτρονική τάξη μπαίνουν από κινητό τηλέφωνο και δεν έχουν την δυνατότητα του annotate. 
Όσο για τις προσθέσεις και τα σύμβολα + και = εννοείτε ότι τα έχουμε εξηγήσει στα παιδιά.


Καλή διασκέδαση!



8 σχόλια:

  1. Είναι καταπληκτικό,δεν μας κάνεις ενα εργαστήριο να μας τα διδάξεις; ευχαριστω πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσες αναρτήσεις δικές σας και να έχω δει, με έχουν ενθουσιασει όλες! Συγχαρητήρια! Σας ευχαριστούμε που τις μοιράζεστε μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια! Μας βοηθάτε πολύ και σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε τις γνώσεις σας! Σαφώς και θα θέλαμε να μας διδάξετε τον τρόπο που δημιουργείτε τις παρουσιάσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο μου αρέσει κάθε φορά η δουλειά σου!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σας όπως και αυτή της 25 Μαρτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο!!!!!!!!!τέλειες δημιουργίες , απλές ,χαρούμενες που τα παιδιά δε τις βαριούνται στην τηλεκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αγαπημένα ιστολόγια